tervetuloassss.png picture by Winxpowershow

Tervetuloa Winxxon sivuille! Täällä on tietoa Winxseistä, kopioitavaa, testejä,vieraskirja ja kaikkea muuta. Sivulla on usein teema kuten se on nyt ´Believix. Teemat vaihtuvat aina välillä. Winx Club kertoo 6 tytöstä, jotka ovat keijuja. He auttavat ihmisiä ja saavuttavat uusia voimia. Winx 4 kausi on juuri alkanut, se tulee joka lauantai klo 8.45. Toivottavasti viihdyt!

- Winxxo, ylläpitäjä.

 

 

 

lkopsuu.png picture by Winxpowershow

Muistathan sen että kopiointi ei ole mukavaa? Saat toki kopioida ne kuvat, jotka ovat ''Kopioitavaa'' osiossa ja ne kuvat joihin olen sanonutkin että saa kopioida. Toivottavasti kukaan ei kopioi luvatta niitä mitä ei saa KOPIOIDA!

Sivua ylläpitää:
winx.gif picture by Winxpowershow
Believix ... Believix ... ... Believix

Believix, Winx voimaa! Jos uskot valoon voit loistaa! (voit loistaa) Ja sinä muutaudut! Usko siihen! Usko siihen! Believix! Winxsien voimaa!  Sydämmessäsi on voittamatonta voimaa! Olet taikamainen!  taikamainen! Ja sinä muutaudut! Believix!

Taikaa winxsien! Jos uskot valoon sinä voit loistaa! Ja sinä muuntaudut! Usko siihen! Usko siihen! Believix! Taikaa Winxsien! Sydämmessäsi on voittamatonta voimaa!  Me olemme taikamaisia! Taikamaisia! Voimakkuus on sisälläni! Me olemme taikamaisia! (Winx!) Believix... Believix... Believix...

Believix! Voimaa Winxsien! Jos uskot valoon, sinä voit loistaa! Ja sinä muuntaudut! Usko siihen! Usko siihen! Believix! Taikaa Winxsien! Sydämmessäsi on voittamatonta voimaa! Olet taikamainen! Taikamainen! Ja sinä tulet muuntautumaan.. ja sinä tulet muuntautumaan... ja sinä tulet muuntautumaan! Believix! Voimaa Winxsien! Jos uskot valoot, sinä voit loistaa! Ja tulet muuntautumaan! Usko siihen! Usko siihen!  Believix! Taikaa Winxsien! Sydämmessäsi on voittamatonta voimaa! Me olemme taikamaisia! Taikamaisia!  Voimakkuus on sisälläni! Me olemme taikamaisia! (Winx!)
(tuo Believix oli siis ihan oikein kääntämällä, mutta TV ohjelmassa se oli käännetty erilailla ^^)
 

florateemawinx.png picture by Winxpowershow

Teema on nyt: Joulu

Toivottavasti viihdyt!

 

WINX - BELIEVIX IN YOU! Nintendo DS peli kaupoissa nyt! Siinä on 16 tehtävää ja 18 minipeliä mutta pelin teksti on englanniksi. MAKSAA: 30.90 e

 winxvloomhabb.png picture by soffukrr

 

 happyxmas.gif picture by soffukrr